The love and happiness Blog.

Jaaaa mijn eerste blog en wat is dat spannend! Wie, wat en waarom? Laat ik maar gelijk aan de slag gaan, mijn naam is Linda en heb een ontzettende leuke vent aan de haak geslagen genaamd Rijk en samen hebben we twee fantastische Jack Russels Spyro en Crash. Wat ik hier kom doen; we gaan binnenkort op reis en het lijkt me een ontzettende leuke manier om iedereen op de hoogte te houden van wat we allemaal mogen meemaken, daarnaast wil ik graag wat meer liefde de wereld in sturen, ik ga geen aandacht schenken aan negativiteit, want daar hebben wij helaas geen gebrek aan in deze wereld. Ik wil laten zien hoeveel leuke dingen er zijn in de wereld, en hoeveel wij daar zelf aan bijdragen! De meest donkere wolken zijn de wolken die we zelf creëren en boven ons eigen hoofd hangen.

Ik ben al een tijdje opzoek naar liefde, geluk en wijsheid, waarbij ik het altijd in de ander zocht en nooit in mezelf. Dit wordt niet alleen een reis blog om te laten zien waar we geweest zijn, maar ook mijn “persoonlijke reis” blog waar ik open en eerlijk mijn innerlijke reis met jullie wil delen. Ik ga angsten blootleggen en overwinnen in de hoop een voorbeeld te kunnen zijn. Eerlijkheid is alles voor mij, en ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achter kunt laten met tips en tricks, opbouwende kritieken of een liefdevolle boodschap. Alles is welkom op één ding na, negatieve comments mag je voor je houden! Het gaat mij er tenslotte om dat we allemaal eens wat liever en respectvoller met elkaar omgaan! Je oogst wat je zaait. En in het verleden heb ik mij ook absoluut schuldig gemaakt aan het verspreiden van negatieve energie, en nog steeds betrap ik mij erop, dat ik bijvoorbeeld ‘s morgens in de badkamer sta met de gedachte; ik heb geen zin in werken, en aan het eind van de werkdag zeggen; ach het was toch best een leuk dagje, pfff waarom dat gedram in de ochtend? Ik gooi het roer om en probeer iedere keer nee te zeggen tegen zulke moedeloze gedachtes en innerlijk te schreeuwen: DIT WORDT FANTASTISCH! Alles is te overwinnen met liefde en met liefde hoop ik jullie allemaal te bereiken en niet alleen mijn eigen leven maar óók dat van jullie te verreiken!

Ik hoop dat je een fantastische dag mag hebben en als het een zware is, daag jezelf dan uit om er iets liefdevols voor jezelf uit te halen, want liefde begint bij jezelf!


4 thoughts on “The love and happiness Blog.”

 1. Lieve Linda,
  Wat een mooi positief verhaal! Vind het fijn om zo met jou/ jullie mee te gaan reizen en mooie en positieve dingen te lezen/ zien.
  Hele dikke knuffel je schoonzus ?

  1. Wat een lief berichtje, dankjewel Johanna! Vind het ook erg leuk dat ik jullie op deze manier toch een beetje mee kan nemen op reis!

 2. Wat een enorme uitdaging , zal jou en je innerlijke reis graag volgen. Weet hoe sterk je bent en ontzettend mooi jij raakt door jezelf te zijn zoveel harten. Nu ineens was daar jouw ware …. geniet ervan en maak samen van jouw innerlijke reis … jullie bijzondere reis. ?

  Liefs wilma

  1. Wat een prachtig bericht Wilma, dankjewel! Heb genoten van al onze gesprekken en alle wijsheid wat ik er van heb ontvangen, ook daarvoor wil ik je bedanken! Ook dankzij jou ben ik wie ik nu ben! Het zijn vaak niet de grote dingen, maar de kleine dingen zoals een prachtig kapsel maken en in tussentijd goeie gesprekken hebben die er toe doen!

   X Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *